naslov
Film
Shrani

Hudič v meni

Incarnate
12+
5.3 / 10(IMDb)
Država
Združene države Amerike
Režiser
Brad Peyton
Leto izida
2017
Jezik
angleščina / podnapisi
Država
Združene države Amerike
Režiser
Brad Peyton
Leto izida
2017
Jezik
angleščina / podnapisi
Igrajo
Aaron Eckhart, Carice Van Houten, Catalina S. Moreno
Distribucija
Fivia
POVZETEK

AARON ECKHART (dr. Seth Ember)

je igral ljubezen Julie Roberts v Erin Brockovich Stevena Soderbergha in ljubosumnega maščevalnega moža v In the Company of Men Neila LaButa, s katerim je pritegnil zanimanja kritikov. Študiral je na gledališki in filmski šoli Brigham Young. Z vlogo v režijskem prvencu Jasona Reitmanana Thank You for Smoking se je potegoval za zlati globus. Med njegove opaznejše filme sodijo: Nurse Betty, Your Friends and Neighbours, The Pledge, No Reservations, The Missing, The Core, Črna dalija, Zapiti dnevnik ob Johnnyju Deppu, v Battle: Los Angeles, Rabbit Hole z Nicole Kidman, Nolanovem The Dark Knight,…

 

CARICE VAN HOUTEN (Lindsay)

je večkrat nagrajena igralka. Nastopila je v filmih Suzy Q, Minoes, Storm in Mijn Hoofd, AmnesiA, Het Everzwijn, De Passievrucht, Lepel, Knetter in Ik Omhels Je met Duizend Armen. Diplomirala je leta 2000 na amsterdamski igralski akademiji. Na odrskih deskah se je pojavila v dramah Elektra, Hedda Gabler, Een Meeuw in Het Bewijs ter v mjuziklih Foxtrot in Ren Lenny Ren.

 

CATALINA SANDINO MORENO (Camilia)

se je rodila leta 1981 v kolumbijski Bogoti. Že zelo zgodaj jo je privabilo gledališče. Leta 1997 se je vpisala na gledališko akademijo Ruben Di Pietro. Med študijem je igrala v številnih produkcijah, med drugim v Acuerdo para Cambiar de Casa Griselde Gambaro, The Dark Room Tennesseeja Williamsa in Laughing Wild Christopherja Duranga. Po svojem filmskem prvencu Marija milosti polna se je preselila v New York, kjer je obiskovala The Lee Strasberg Institute. Pred kratkim je doživela svoj newyorški gledališki prvenec in sicer v produkciji Shakespeareove tragedije King John. Letos je posnela biografsko zgodovinsko dramo Castrova hčerka (Wilmer Valderrama, Marc Anthony) in dramo Custody (Viola Davis, Hayden Panettiere).

 

BRAD PEYTON (režiser)

režiser, scenarist in producent se je uveljavil z nagrajenim kratkim filmom Evelyn: The Cutest Evil Dead Girl, ki je pritegnil pozornost podjetja Toma Hanksa, za katerega je spisal in režiral risani celovečerec Spider and the Fly. Leta 2015 je režiral akcijsko pustolovščino Prelomnica Svetega Andreja (Dwayne Johnson). Prav te dni so najavili nadaljevanje filma. Leta 2010 je po letih snemanj kratkih filmov režiral družinsko akcijsko komedijo Mačke in psi (»The Revenge of Kitty Galore«), dve leti kasneje pa še akcijsko pustolovščino Potovanje v središče Zemlje 2: Skrivnostni otok. Za televizijo je ustvaril, režiral in produciral hvaljeno serijo z liki iz plastelina What It’s Like Being Alone, TV film Pirates Passage z Donaldom Sutherlandom in risano serijo Dr. Dimensionpants.

UTRINKI