naslov
Film
Shrani

Preden se zbudim

Before I Wake
15+
6.2 / 10(IMDb)
Država
Združene države Amerike
Režiser
Mike Flanagan
Leto izida
2016
Jezik
angleščina / podnapisi
Država
Združene države Amerike
Režiser
Mike Flanagan
Leto izida
2016
Jezik
angleščina / podnapisi
Igrajo
Kate Bosworth, Thomas Jane, Scottie Thompson
Distribucija
Fivia
POVZETEK

Mladi par je pred leti izgubil sina in ker ne moreta več imeti otrok, se odločita za posvojitev simpatičnega in prijaznega dečka. Edine težave se pojavijo ponoči, saj fantek ne želi zaspati. Posvojitelja kmalu ugotovita, da razlog tiči v njegovi nadnaravni zmožnosti uresničenja sanj v resničnem življenju. Lepe sanje sicer prinesejo veliko radosti, toda ko fantič dobi more, se nad družino zgrnejo grozljivi strahovi.

KATE BOSWORTH (Jessie)
je bila Lois Lane v Superman se vrača in Sandra Dee v Beyond the Sea. Videli smo jo še v filmih Big Sur, trilerju Black Rock, v Life Happens, Another Happy Day, novi inačici drame Straw Dogs, 21-Razpad Las Vegasa, Wonderland, Win a Date with Tad Hamilton, Bee Season, Rules of Attraction … Pri 14-ih je debitirala v filmu Roberta Redforda The Horse Whisperer in nato igrala v seriji Young Americans in v Bruckheimerjevem Remember the Titans. V začetku leta smo jo videli v nagrajeni drami Julianne Moore (letošnji oskar za glavno žensko vlogo) Še vedno Alice.

THOMAS JANE (Mark)
je leta 2004 igral glavno vlogo v filmu The Punisher Jonathana Hensleigha, za katero se je uril v posebni enoti Navy Seals. Poleg filma The Tripper režiserja Davida Arquetta je igral še v filmu Stander režiserja Browna Hughesa, ki je požel veliko pohval na filmskem festivalu v Torontu. Jane se je izkazal tudi kot legendarni igralec bejzbola, Mickey Mantle, v filmu 61. Ostali igralski dosežki vključujejo vloge v romantični komediji The Sweetest Thing, romantični drami Eden in trilerju Under Suspicion, kjer je sodeloval z Morganom Freemanom, Gene Hackmanom in Monico Belucci. Jane je poznan tudi po vlogah v Deep Blue Sea in Boogie Nights. Med njegovimi letošnjimi igralskimi projekti so še skrivnostna drama »Broken Horses« (Vincent D’Onforio), grozljivka »The Veil« (Jessica Alba) in triler »Standoff« (Laurence Fishburne).

UTRINKI