Filmi

Raziskujte svet kinematografije skozi našo pestro zbirko, kjer boste našli nekaj za vsak okus. Odkrijte vrhunske igralce, režiserje in scenariste ter se potopite v čarobni svet filmske umetnosti.
Ljubezen v vseh odtenkih
Nogometaš zre v svojo levo. Kader iz filma Tigri.
Zlata priložnost
V duhu športnih prvenstev vam ponujamo izbor filmov, s katerimi boste spoznali športni legendi, ki sta zaznamovali nogomet - legendarna Messi in Maradona! Z dokumentarnim filmom Jadralke se odpravite na žensko regato okoli sveta, v filmu Olga pa spremljajte priprave na evropsko prvenstvo mlade ukrajinske gimnastičarke. Izbor filmov, ki preizprašujejo, kaj ti šport da in kaj vzame.
Dekorativna grafika
Naše platno
Uživajte v bogati ponudbi slovenskih filmov in odkrijte zaklade domače kinematografije. Vsak ogled slovenskega filma je izraz podpore našim ustvarjalcem in njihovim prizadevanjem za ustvarjanje vedno novih filmskih doživetij.
Vsi slovenski filmi
Režiserkin stolček
Filmska popotovanja: Češka
Družinski večeri
Dekorativna grafika
Zlati prizori: Nagrajeni filmi
Za vas smo pripravili nabor nagrajenih filmov, ki so svetovno kinematografijo zaznamovali z odmevnimi zgodbami, odlično režijo in izstopajočimi igralci. Vse od mojstrovine O neskončnosti, za katero je Roy Andersson na beneškem filmskem festivalu prejel nagrado za najboljšo režijo, do s sedmimi oskarji nagrajenega Vse povsod naenkrat in Najbolj groznega človeka na svetu, v katerem igra tudi Renata Reinsve, na festivalu v Cannesu razglašena za najboljšo igralko v glavni vlogi.
Dekle pleše na plesišču. Izsek iz filma Dogodek.
Od platnic do platna
Iz knjige v film in spet nazaj h knjigi! Izbor filmov, ki zgodbe iščejo med platnicami in jih po svoje oblikujejo na filmskem platnu. Od aktualnega filma Dogodek, ki je nastal po knjižni predlogi Annie Ernaux, pa do filmskega eseja Vrnitev v Reims prirejenega po istoimenski avtobiografski knjigi filozofa in sociologa Didiera Eribona. Vabljeni pred platno in med platnice.
Dekorativna grafika
Sklenite naročnino zdaj!

Uživajte v ponudbi več kot 500 filmov in serij različnih žanrov, ki presegajo običajno filmsko ponudbo! Od vrhuncev evropske in domače kinematografije; vse od festivalskih uspešnic, pa do večnih klasik in serialov, ki odpirajo vprašanja, ponujajo odgovore in zagotavljajo hipen odmik od vsakdana.

Skleni Premium naročnino