Zvočna knjiga
Shrani
After a Fashion

After a Fashion

Jen Turano
Založba
Vision Audiobooks, LLC
Leto izdaje
2020
Jezik(i)
angleščina
Bralci
Nancy Peterson
Založba
Vision Audiobooks, LLC
Leto izdaje
2020
Jezik(i)
angleščina
Bralci
Nancy Peterson
POVZETEK

Gospa Harriet Peabody sanja o dnevu, ko bo lahko odprla trgovino s prenovljenimi oblekami za neodvisne delavke, kot je ona sama. Na žalost pa se zaradi težavne stranke opravek za njeno delo v trgovini z mlinarskimi izdelki žalostno ponesreči in ostane brez zaslužka.

Mr. Oliver Addleshaw je tik pred največjim poslovnim poslom doslej, ko izve, da njegova potencialna partnerica raje sodeluje z moškimi, ki so ustaljeni in poročeni. Ko je Oliver priča temu, da je njegova nekdanja ne povsem zaročenka povzročila, da je nesrečna Harriet izgubila službo, ji poskuša povrniti škodo tako, da jo prosi za pomoč pri ustvarjanju dobrega vtisa na poslovnega partnerja.

Harriet hitro ugotovi, da zaradi svoje ljubezni do mode ne more postati modna. Nikoli se ne bo zares vklopila v Oliverjev svet, toda ravno ko je pripravljena odpovedati lažno razmerje, prefinjene večerje in elegantne plese, grožnja iz preteklosti Oliverja in Harriet prisili, da odkrijeta, da se ljubezen lahko pojavi v najbolj presenetljivih paketih.

Avtor
AVTORJEVA DELA