Zvočna knjiga
Shrani
All I Want is You

All I Want is You

Iris Morland
Založba
Dreamscape Media
Leto izdaje
2020
Jezik(i)
angleščina
Bralci
Ava Lucas, Connor Crais
Založba
Dreamscape Media
Leto izdaje
2020
Jezik(i)
angleščina
Bralci
Ava Lucas, Connor Crais
POVZETEK

Phin Younger, briljanten, zadržan odvetnik, se je vedno osredotočal le na svojo kariero in pomoč manj srečnim ljudem.

Živeti brez romantike? S tem je povsem zadovoljen. Phin se še predobro zaveda, kako lahko razmerja zapletejo in zakomplicirajo življenje.

Ale nekega dne Emily Lassiter prosi Phina, naj pomaga njenemu najstniškemu bratu. Lepa, a divja kot levinja, Emily ni podobna nobeni drugi ženski, ki jo je spoznal.

V trenutku, ko zagleda Emily, se vsi Phinovi načrti, da se bo izogibal romantičnim zapletom, nenadoma izjalovijo.

Emily, nekdanja manekenka, se zdaj bori, da bi sebi in svojemu najstniškemu bratu Joshu zagotovila preživetje. Ko Josh zagreši zločin, zaradi katerega bi lahko za dolga leta pristal za rešetkami, se po pomoč obrne na bratovega odvetnika Phina Youngerja, ki ga je določilo sodišče.

Ale Emily ni pričakovala, da bo bratov odvetnik mlad in čeden. In zagotovo ni pričakovala, da bo Phinov poljub v njej zanetil potrebo, ki se kmalu spremeni v požar.

Ko ta dva ne moreta več zanikati medsebojnih čustev, zagrenjena Phinova tekmica grozi, da bo uničila njegovo kariero, in v škandal potegne tudi Emily.

Ta zvezdnata ljubimca morata zdaj premagati strahove, ki ju držijo v ujetništvu, ali pa se soočiti s prihodnostjo brez ljubezni, ki bi ju oba osvobodila.

Avtor
AVTORJEVA DELA