Zvočna knjiga
Shrani
Ayurveda for Modern Life

Ayurveda for Modern Life

Eminé Kali Rushton
Založba
Dreamscape Media
Leto izdaje
2020
Jezik(i)
angleščina
Bralci
Stina Nielsen
Založba
Dreamscape Media
Leto izdaje
2020
Jezik(i)
angleščina
Bralci
Stina Nielsen
POVZETEK

Zdravstvena novinarka in skeptičarka Eminé Kali Rushton se je med nosečnostjo preusmerila v ajurvedski pristop, ko je odkrila, kako prehranjevanje in življenje po starodavnih indijskih načelih ajurvede vzpostavita boljše ravnovesje telesa. Ajurveda uči, da ima vsak od nas svojo došo - osnovni telesni tip, ki določa našo osebnost in telesno počutje, od hrane, po kateri hrepenimo, do tiste, ki povzroča preobčutljivost in povečuje telesno težo. Ta knjiga je prva, ki to 5000 let staro znanost o dobrem počutju dekodira posebej za natrpano sodobno življenje. Pokaže, kako preprost in praktičen je lahko sezonski življenjski slog, ki uravnoveša telo in vam pomaga premagati stres, izgubiti odvečne kilograme ter se vsak dan počutiti polni energije in pozitivnih občutkov.

Ajurveda za sodobno življenje vas vodi skozi postopek določanja vašega tipa doše in vas uči, kako se prehranjevati za svojo došo, da se vaše telo spet počuti lahkotno, vitalno, polno energije in dobro.

Ta vrhunski vodnik za življenje po ajurvedi vključuje tudi strokovne nasvete vodilne prehranske terapevtke Eve Kalinik, zdravnice TCM Annee de Mamiel in ustanoviteljice Ekološke lekarne Margo Marrone.

Avtor
AVTORJEVA DELA