Zvočna knjiga
Shrani
Boyfriend Material

Boyfriend Material

Alexis Hall
Založba
Dreamscape Media
Leto izdaje
2020
Jezik(i)
angleščina
Bralci
Joe Jameson
Založba
Dreamscape Media
Leto izdaje
2020
Jezik(i)
angleščina
Bralci
Joe Jameson
POVZETEK

Luc O'Donnell je slaven le na prvi pogled - in nerad. Njegova starša, rock zvezdnika, sta se razšla, ko je bil mlad, oče, ki ga ni nikoli spoznal, pa je naslednjih dvajset let preživel na zdravljenju in odvajanju. Zdaj, ko se oče vrača, je Luc spet na očeh javnosti in ena kompromitirajoča fotografija je dovolj, da uniči vse.

Če želi očistiti svojo podobo, mora Luc najti lepo in normalno razmerje ... in Oliver Blackwood je prav tako lep in normalen, kot so. Je odvetnik, etični vegetarijanec in nekdo, ki v svojem življenju ni nikoli vzbudil niti trenutka škandala. Z drugimi besedami, je idealen za fanta. Na žalost pa Luc in Oliver nimata razen tega, da sta geja, samska in da res nujno potrebujeta zmenek za velik dogodek, ničesar skupnega. Zato se dogovorita, da bosta javnosti prijazna (lažna) fanta, dokler se prah ne poleže. Potem lahko gresta vsak svojo pot in se pretvarjata, da se to nikoli ni zgodilo.

Zgolj  pri lažnih zmenkih je tako, da se lahko zdijo zelo podobni pravim zmenkom. In takrat se na nekoga navadiš ... začneš se vanj zaljubljati ... in ga nočeš nikoli več spustiti.

 
Avtor
AVTORJEVA DELA