Zvočna knjiga
Shrani
Cooperation and Coercion

Cooperation and Coercion

Antony DaviesJames R. Harrigan
Založba
Dreamscape Media
Leto izdaje
2020
Jezik(i)
angleščina
Bralci
Pat Grimes
Založba
Dreamscape Media
Leto izdaje
2020
Jezik(i)
angleščina
Bralci
Pat Grimes
POVZETEK

Ljudje lahko sodelujejo le na dva načina: med seboj sodelujejo ali pa drug drugega prisilijo. Ko boste spoznali to temeljno dejstvo, se bo spremenil vaš pogled na svet.

V tej knjigi, ki ruši mite, Antony Davies in James R. Harrigan pokažeta svojo modrost in talent za razlago zapletenih tem, zaradi katerih sta pritegnila zvesto občinstvo njunega tedenskega podkasta Besede in številke in postala priljubljena govorca po vsej državi.

Z iskanjem sodelovanja in prisile v vsakdanjem življenju pomagata razumeti široko paleto vprašanj, ki prevladujejo v javnih razpravah. Iz te knjige boste odšli z jasnim razumevanjem vsega, od minimalne plače do davkov, od nadzora nad orožjem do vladnih predpisov, od vojne proti terorizmu do vojne proti drogam in vojne proti revščini.

Odkriva, da je prisila potrebna ... včasih. Tudi v demokraciji vsi spoštujemo pravila, tudi tista, s katerimi se ne strinjamo, v imenu tega, da bi se razumeli.

Ale na koncu Davies in Harrigan pokažeta, da je sodelovanje brez dvoma ključ do človeške sreče in napredka. Bolj ko ga bomo spodbujali, bolje nam bo vsem.

Avtorji
AVTORJEVA DELA