Zvočna knjiga
Shrani
Exit Strategy

Exit Strategy

Jen J. Danna
Založba
Dreamscape Media
Leto izdaje
2020
Jezik(i)
angleščina
Bralci
Meghan Kelly
Založba
Dreamscape Media
Leto izdaje
2020
Jezik(i)
angleščina
Bralci
Meghan Kelly
POVZETEK

Gemma Capello je po materini smrti med bančnim ropom, ko je bila še otrok, odrasla in postala ena od elitnih pogajalcev newyorške policije o talcih. V družini policistov je redko kateri dan, ko se Capello ne bi soočil s kakšno grožnjo. Kljub nepredvidljivim urnikom pa vedno najdejo čas za vsakoletni družinski poletni piknik. Letos pa nenaden telefonski klic spremeni vse.

Tudi oborožen strelec je v mestni hiši zajel talce. Gemma odhiti v središče mesta, da bi se pridružila preostalim članom ekipe za pogajanja o talcih, ki se trudijo identificirati ujetnike, saj se boji, da je med njimi morda tudi župan. Toda ko iščejo odgovore in si prizadevajo pridobiti nadzor nad okoliščinami, postane jasno, da je župan v središču vsega dogajanja, vendar ne na način, kot so sprva mislili.

Ker je na kocki več življenj in zločinec, za katerega se zdi, da je vedno korak pred njimi, je Gemma edina, ki lahko vzpostavi stik z osumljencem. Kmalu se znajde v bitki razuma, medtem ko v poveljniškem centru preživlja bitko egov. Ker se čas izteka in ker je glavni vodja dokazal, da bo storil vse, da bi dobil, kar hoče, Gemma tvega vse - svojo kariero in življenje - v zadnjem poskusu, da bi rešila talce. Zdaj mora ugotoviti, kako rešiti sebe...

Avtor
AVTORJEVA DELA