Zvočna knjiga
Shrani
Her Purrfect Match

Her Purrfect Match

Robyn Neeley
Založba
Dreamscape Media
Leto izdaje
2020
Jezik(i)
angleščina
Bralci
Karissa Vacker
Založba
Dreamscape Media
Leto izdaje
2020
Jezik(i)
angleščina
Bralci
Karissa Vacker
POVZETEK

Oglaševalka Cassie Wilkerson je na dobri poti do pisarne na Manhattnu, ko jo nenadoma pokličejo v čudoviti Honey Springs v Kaliforniji. Mesta ni obiskala že od svojega šestnajstega leta, a njena teta je umrla in Cassie na nepojasnjen način zapustila čebeljo farmo, mačko Belle in službo vršilke dolžnosti župana.

Ale Cassiejino hitro potovanje, da bi to uredila, se spremeni v tritedensko bivanje. Ta riba na suhem potrebuje pomoč predstojnika kmetije in svoje nekdanje simpatije Nicka Porterja, da bi osvojila domačine. Ob nekaj Bellinih namigih se v njej znova prebudijo stara čustva in njeno nekdanje hitro življenje se ne zdi več tako privlačno kot druga priložnost v Honey Springsu.

Tudi Cassie odkrije, da Nick potihoma izdeluje izdelke za nego kože na osnovi medu, kar bi lahko bila idealna nova linija izdelkov za eno od njenih strank v velemestu. Toda ko Nick spozna, da je za njegovim hrbtom kovala velike načrte, pomisli, da nikoli ne bo dovolj dober za ambiciozno Cassie. Ali lahko dokaže, da je prihodnost z njim vse, kar resnično potrebuje?

Avtor
AVTORJEVA DELA