Zvočna knjiga
Shrani
Hunting Ground

Hunting Ground

Meghan Holloway
Založba
Dreamscape Media
Leto izdaje
2020
Jezik(i)
angleščina
Bralci
Natasha Soudek, Adam Barr
Založba
Dreamscape Media
Leto izdaje
2020
Jezik(i)
angleščina
Bralci
Natasha Soudek, Adam Barr
POVZETEK

Pred petnajstimi leti sta žena in hčerka Hectorja Lewisa izginili brez sledu. Ljudje že dolgo mislijo, da je za njuno izginotje odgovoren on, toda človek, za katerega ve, da stoji za njunim izginotjem, še vedno hodi na prostosti. Kot policist je prisegel, da bo spoštoval zakon. Vendar je videl, kako malo je na svetu pravičnosti. In ko prihod novinca sproži pretresljiv niz zločinov, se Hector znajde v tekmi, da bi ujel človeka, za katerega je prepričan, da je morilec.

Evelyn Hutto ve, kako je biti plen. Preselila se je na zahod, da bi začela znova. Toda odmaknjeno mestece Raven's Gap v Montani ni tako mirno in slikovito, kot se zdi. Divje obmejno območje narodnega parka Yellowstone je dom več kot ene vrste plenilcev. Pogrešajo ženske, Evelyn pa zaradi službe v lokalnem muzeju odkrije zbirko indijanske umetnosti, ki je zavita v skrivnosti. Ko sledi nitkam preteklosti in sedanjosti, ugotovi, da so povezane z enim moškim.

Hector je obseden z iskanjem odgovorov. Evelyn je ženska z lastnimi skrivnostmi. Ko zima zemljo razkosa do kosti in ledu, število trupel narašča in oba se zapleteta v smrtonosno igro mačke in miši z nevarnim človekom - človekom, ki je tako zvit kot karizmatičen, človekom, katerega nova lovska sezona se šele začenja.

Avtor
AVTORJEVA DELA