Zvočna knjiga
Shrani
Just Make Believe

Just Make Believe

Maggie Robinson
Založba
Dreamscape Media
Leto izdaje
2020
Jezik(i)
angleščina
Bralci
Gemma Dawson
Založba
Dreamscape Media
Leto izdaje
2020
Jezik(i)
angleščina
Bralci
Gemma Dawson
POVZETEK

Gloucestershire, 1925. Teden dni trajajoča domača zabava na podeželju - zakaj ne? Lady Adelaide nima nič drugega za početi, saj se je leto žalovanja za nezvestim možem izteklo, njeni načrti za oživitev romantičnega življenja pa so se izjalovili. Toda ko njeno gostiteljico najdejo mrtvo na tleh zimskega vrta, Addie ve, koga mora poklicati - inšpektorja Devenanda Hunterja s Scotland Yarda.

Dev morda ne želi ponovno poljubiti Addie, vendar si želi razrešiti zločin. Kdo bi želel ubiti Pamelo, čudovito ženo enega od britanskih vojnih junakov? Zagotovo ne njen predani in na invalidski voziček priklenjeni mož, sir Hugh Fernald. Tudi drugi gostje se zdijo enako nedolžni in neverjetni.

Ale kljub vsemu se zdi, da je v Fernald Hallu nekaj zelo narobe - na vrtu je zakopano truplo, guvernanta pa je padla po stopnicah in umrla. Kdo je naslednji? Addie in Dev morata sodelovati, da bi preprečila še en umor, pri čemer jima pomaga Rupert, Addiejin pokojni in žalujoči mož. Rupert se mora popraviti za svoje zanikrno življenje na Zemlji, in kaj je boljši način, da si prisluži nebeška krila, kot ujeti morilca?

Avtor
AVTORJEVA DELA