Zvočna knjiga
Shrani
Marah Chase and The Fountain Of Youth

Marah Chase and The Fountain Of Youth

Jay Stringer
Založba
Dreamscape Media
Leto izdaje
2020
Jezik(i)
angleščina
Bralci
Hayden Bishop
Založba
Dreamscape Media
Leto izdaje
2020
Jezik(i)
angleščina
Bralci
Hayden Bishop
POVZETEK

Marah Chase ima vse, kar si želi. Njena akademska kariera je spet na dobri poti, preselila se je v stanovanje na Manhattnu in čaka jo sanjska služba v Ameriškem naravoslovnem muzeju. Zakaj se torej ne more nehati vračati na stara pota in potuje po svetu v iskanju izgubljenih relikvij in zakopanih zakladov?

Pet na terenu Chase najde izgubljeno Arko zaveze, odkritje, ki bi lahko sprožilo sveto vojno, saj se religije in narodi prepirajo za lastništvo svetega predmeta. Zaradi arke se Chase znajde v konfliktu z drugim legendarnim iskalcem relikvij, Augustom Nashem, in spopad med njima je tisti, na katerega je čakala vsa podzemna tihotapska skupnost - in se ne bo kmalu končal.

Po vrnitvi domov Chasea najame ameriška sodna milijarderka Lauren Stanford, da najde Fontano mladosti. Sprva Chase to zamisel zavrača. Potem pa ji Stanfordova pove, da je stari prijatelj našel nekaj informacij o lokaciji Fontane in da ga zdaj pogrešajo. Chase se strinja, da bo sprejela nalogo, vendar le zato, da bi našla prijatelja, in na poti od New Yorka do Londona in nato do Glasgowa pridobi zaveznike. Ugotovijo, da se za mitom skriva veliko starejša skrivnost, in zdaj tekmujejo, da bi našli Vodnjak pred Nashem in njegovimi zlobnimi sodelavci. Kdor bo prišel prvi, bo imel nadzor nad prihodnostjo človeštva.

Marah Chase in Vodnjak mladosti je napet, razburljiv in epski pustolovski roman, ki zajema tri celine in širi svet serije Marah Chase, pri čemer se Chase znajde v edinstvenem položaju, ko se mora soočiti z vprašanji identitete, vere, imperializma in prisvajanja.

Avtor
AVTORJEVA DELA