Zvočna knjiga
Shrani
My One and Only

My One and Only

Iris Morland
Založba
Dreamscape Media
Leto izdaje
2020
Jezik(i)
angleščina
Bralci
Ava Lucas, Connor Crais
Založba
Dreamscape Media
Leto izdaje
2020
Jezik(i)
angleščina
Bralci
Ava Lucas, Connor Crais
POVZETEK

Ko ambiciozna igralka Lucy Younger prispe na otok Hazel, da bi posnela svoj prvi film, misli, da se ji je končno posrečilo. Kaj je lahko lepšega kot preživeti poletje na čudovitem otoku in hkrati pritegniti pozornost svojega mega slavnega kostumografa?

Vstopi Carter Roberts: igralec bejzbola, playboy in najbolj neprijeten, aroganten in seksi moški, kar jih je Lucy kdajkoli imela nesrečo srečati.

Karter ji kmalu ponudi vlogo, ki je ne more zavrniti: igrati njegovo lažno dekle in povzročiti, da bo njen kostumograf divje ljubosumen.

Luci nikoli ne zavrne nobene drznosti, zato privoli. Toda ko se začne zaljubljati v Carterja, nenadoma postane to, kar je bila le igra, povsem preveč resnično.

Ko ga poškodba rame izloči iz sezone, se zvezdnik Carter Roberts znajde v težavah. Ko zaradi dela odpotuje na Hazel Island, ne pričakuje, da bo od tega imel kaj drugega kot podaljšane počitnice.

A potem spozna lepotičko, ki mu z vsako bodico, ki jo vrže nanj, požene kri v ogenj. Lucy misli, da se mu bo lahko uprla, ko bo privolila v njun dogovor, toda Carter ve, da bo, ko jo bo poljubil, pozabila na svojega kostumografa.

Carter kmalu ugotovi, da si želi več kot to izmišljeno razmerje. Toda če ne bo podrl zidov, ki obdajajo njegovo srce, bo izgubil edino žensko, ki mu je bila kdaj pomembna.

Avtor
AVTORJEVA DELA