Zvočna knjiga
Shrani
Scandalous Duke

Scandalous Duke

Scarlett Scott
Založba
Dreamscape Media
Leto izdaje
2020
Jezik(i)
angleščina
Bralci
Rosalyn Landor
Založba
Dreamscape Media
Leto izdaje
2020
Jezik(i)
angleščina
Bralci
Rosalyn Landor
POVZETEK

Felix Markham, vojvoda Winchelsea, je svoje življenje posvetil popolnemu državniku in vzgoji hčerke po smrti ljubljene žene. Toda ko zaradi uničujočih bombnih napadov na železnici v Londonu zavlada prava zmešnjava, je odločen, da bo storilca napadov privedel pred roko pravice. Na vsak način bo lisico zvabil iz brloga.

Johanna McKenna si je v mladosti nadela francoski naglas in umetniško ime, da bi se rešila krempljev nasilnega očeta, in kot Rose Beaumont postala ljubljenka newyorškega odra. Ko se v njenem življenju ponovno pojavi brat, jo preteklost prikliče v nevarno mrežo prevar. Znajde se v brezupni pasti, dokler ne dobi ponudbe najslavnejšega londonskega gledališča, ki je ne more zavrniti.

Felixov načrt je jasen: pripeljati slavno Rose iz New Yorka v London, jo zavarovati kot svojo ljubico in pregnati svojo kariero na angleške obale. Toda več časa ko preživi v Johanini družbi, bolj se zaveda, da nič ni tako, kot se zdi, še najmanj pa ženska, ki se počuti, kot da je ustvarjena za njegov objem. Ko končno spozna resnico, je morda prepozno, da bi rešil svoje mesto in skrivnostno damo, ki mu je ukradla srce.

Avtor
AVTORJEVA DELA