Zvočna knjiga
Shrani
Secret of McKinley Mansion

Secret of McKinley Mansion

K.F. Breene
Založba
Dreamscape Media
Leto izdaje
2020
Jezik(i)
angleščina
Bralci
Nicole Poole
Založba
Dreamscape Media
Leto izdaje
2020
Jezik(i)
angleščina
Bralci
Nicole Poole
POVZETEK

Biti mestni norček ni lahko delo. Ella to ve iz lastnih izkušenj. Odraščala je v prikupnem mestecu z ljudmi, ki se pretvarjajo, da se okoli njih ne dogaja nič nenavadnega. Ne upoštevajo nočnih udarcev in ne govorijo o vratih, ki se sama od sebe zapirajo, ali o skrivnostnem premikanju predmetov.

Ne govorijo tudi o starki, ki straši po ulicah in je že dolgo v grobu, razen v nočeh, ko piha posebno huda nevihta. Tisti, ki to storijo, so sleparji, ki prosijo za pozornost.

Ale Ella ve, da to ni laž - ko se strele razbesnijo in dež udari, nekdo izgine: otrok, izgubljen v noči. Ni vlomov, ni kaznivih dejanj in ni sledi, kam je odšel.

Urbanska legenda pravi, da če se starka ustavi pred tvojo hišo, si naslednji.

No, Ella je bila naslednja že leta. Upirala se je želji, da bi z vsem, kar ima, pobegnila v temo. Upirala se je staremu dvorcu na hribu, ki jo je vabil k sebi. Upirala se je, da bi se vdala ljudem, ki bi rekli, da je nora.

Ale potem se čez cesto preseli nov, privlačen fant s težavno preteklostjo. Nenadoma Ella ni edina, ki jo preganja stara ženska. Toda ni jasno, ali je novi fant prišel, da bi Elli pomagal ... ali pa da bi pomagal ženski, da Ello zvleče v dvorec.

Avtor
AVTORJEVA DELA