Zvočna knjiga
Shrani
The Affair

The Affair

J. L. Berg
Založba
Dreamscape Media
Leto izdaje
2019
Jezik(i)
angleščina
Bralci
Saira Ayers
Založba
Dreamscape Media
Leto izdaje
2019
Jezik(i)
angleščina
Bralci
Saira Ayers
POVZETEK

Nekatere poti v življenju niso namenjene temu, da bi jih ubrali. A po spletu okoliščin se vseeno znajdeš na prepovedani poti.

To so besede, na katere naletim, ko odkrijem skriti dnevnik, ki je nekoč pripadal moji babici.

Skriti dnevnik, ki opisuje srce parajočo afero z moževim bratom. To je družinska skrivnost, s katero se nisem pripravljena spopasti, še posebej, ko se moje življenje začne vzporejati z njenim.

Sawyer Gallagher nikoli ni bil na mojem radarju. Ko sem spoznala njegovega mlajšega brata, me je prevzel. Narejeno za. Ljubeznivo pijana.

Ale nekaterim stvarem ni usojeno, da bi trajale, in pri triintridesetih letih se znajdem ločena, brez denarja in živim pri starših. Ko se Sawyer ustavi v naši družinski starinarnici in me prosi za delo, si rečem, zakaj pa ne? Življenje ne more biti veliko slabše.

Ne traja dolgo, da ugotovim, kako različna sta brata Gallagher. Sawyer je prijazen, solidaren in, oh, ali sem omenila, da je prekleto seksi?

V majhnem mestu, kot je naše, si ne morem kaj, da se ne bi vprašala, ali se lahko zaljubim v svojega nekdanjega svaka ... ali pa se zgodovina samo ponavlja.

Avtor
AVTORJEVA DELA