Zvočna knjiga
Shrani
The Body in the Garden

The Body in the Garden

Katharine Schellman
Založba
Dreamscape Media
Leto izdaje
2020
Jezik(i)
angleščina
Bralci
Henrietta Meire
Založba
Dreamscape Media
Leto izdaje
2020
Jezik(i)
angleščina
Bralci
Henrietta Meire
POVZETEK

London leta 1815. Čeprav se ovdovela Lily Adler vrača v družbo, ki ne mara samostojnih žensk, je odločena, da si bo tudi brez moža ustvarila smiselno življenje. Bleščeči svet londonskega vrha ji ni tuj. Na plesu, ki ga priredi njena najstarejša prijateljica, lady Walter, pričakuje škandale, govorice in skrivnosti. Ne pričakuje pa trupla na vrtu lady Walter.

Lily je slišala moškega le nekaj minut, preden so ga ustrelili: bil je mlad in obupan, ker ga je nekdo izsiljeval. Vse je pripravljena prepustiti stražnikom, dokler lord Walter ne podkupi preiskovalnega sodnika, da odstopi od primera. Osupla in zmedena Lily spozna, da je edina, ki ima ključ do ujetja morilca.

Lily se ob pomoči zlobnega kapitana mornarice in skrivnostne dedinje iz Zahodne Indije loti odkrivanja, ali je prijateljičin mož vpleten v izsiljevanje in umor. Mrtvec je poznal skrivnosti o ljudeh z močjo. Skrivnosti, za katere bi ubijali, da bi ostale skrite. Lily mora odkriti resnico, preden bo postala morilčeva naslednja tarča.

Avtor
AVTORJEVA DELA