Zvočna knjiga
Shrani
The Sudden Loss Survival Guide

The Sudden Loss Survival Guide

Chelsea Hanson
Založba
Dreamscape Media
Leto izdaje
2020
Jezik(i)
angleščina
Bralci
Charon Normand-Widmer
Založba
Dreamscape Media
Leto izdaje
2020
Jezik(i)
angleščina
Bralci
Charon Normand-Widmer
POVZETEK

Zdravljenje po izgubi
Ko nepričakovano umre ljubljena oseba, lahko oseba, ki ostane, izgubi orientacijo. Po nenadni izgubi matere Chelsea Hanson, nacionalno priznana učiteljica žalovanja in ustanoviteljica podjetja With Sympathy Gifts and Keepsakes, ni vedela, kam naj se obrne po pomoč, kaj naj stori naprej in kako naj ponovno sestavi koščke svojega življenja. Hansonova je v knjigi The Sudden Loss Survival Guide zbrala vse, česar se je naučila med lastnim procesom okrevanja, in ponuja nepogrešljiv načrt za pomoč tistim, ki so doživeli izgubo, ki jim je spremenila življenje.

Proaktivni, namerni pristop
Čeprav izgube ljubljene osebe ne morete nadzorovati, lahko zavestno vodite svoje okrevanje. Z uporabo preprostih, proaktivnih praks vam bo Vodnik za preživetje ob nenadni izgubi omogočil, da premagate temačnost in tesnobo žalovanja.

Odnosna orodja
V tem vodniku so vključene spodbude, ki dvigujejo srce, in koraki za ukrepanje, ki vas vodijo k ponovnemu vključevanju v življenje in odkrivanju globljega pomena. S Hansonovo prakso zdravljenja žalovanja ta knjiga prinaša bistvene odgovore in orodja, potrebna za preživetje, obvladovanje in zdravljenje uničujočih posledic nenadne izgube.

Avtor
AVTORJEVA DELA