Zvočna knjiga
Shrani
Truly Mine

Truly Mine

Kennedy Fox
Založba
Dreamscape Media
Leto izdaje
2020
Jezik(i)
angleščina
Bralci
Aiden Snow, Maxine Mitchell
Založba
Dreamscape Media
Leto izdaje
2020
Jezik(i)
angleščina
Bralci
Aiden Snow, Maxine Mitchell
POVZETEK

Tisto noč, ko sva se spoznala v slabo osvetljenem baru, je bila videti kakor rjavolasna lepotica in želel sem izvedeti njene najgloblje skrivnosti. S kožo, poljubljeno na soncu, in duhovitimi očmi je bila čista skušnjava in očarala me je.

Ko je ena pijača vodila k dvema, sem si želel še več njenih igrivih šal in dražljivih ustnic. Upirati se ji ni bilo mogoče in hitro sva se zapletla v obupno zmes prepletenih okončin in vročih poljubov. Imela je okus najslajšega greha, vendar nisem bil svetnik.

Ko sva zajela sapo in je postalo jasno, da srečanje z njo ni bilo naključje, se je vse spremenilo. Zdaj jo moram za vsako ceno zanikati.

Prijatelja je vse, kar sva lahko.

Po letih laganja samemu sebi in držanja na razdalji jo želim pritegniti k sebi. Sophie je v mojih mislih bolj kot kdaj koli prej, saj me prevzamejo instinkti za njeno zaščito. Ne glede na moje poskuse, da bi ji pomagal, me odriva in jasno pokaže, da me ne potrebuje.

Za njeno varnost naredim vse, da ji pokažem, da sem dober fant, toda neke noči se tragično zaplete, ko se z njenim fantom začnemo pretepati.

A konča se, ko me aretirajo zaradi njegovega umora.

Avtor
AVTORJEVA DELA