Zvočna knjiga
Shrani
Use the Power You Have

Use the Power You Have

Pramila Jayapal
Založba
Dreamscape Media
Leto izdaje
2020
Jezik(i)
angleščina
Bralci
Pramila Jayapal
Založba
Dreamscape Media
Leto izdaje
2020
Jezik(i)
angleščina
Bralci
Pramila Jayapal
POVZETEK

Novembra 2016 je bila Pramila Jayapal (D-WA) izvoljena v predstavniški dom ameriškega kongresa in je prva Indijka, ki je opravljala to funkcijo. Dve leti pozneje je "hitro vzhajajoča demokratska zvezda in odločna kritičarka predsednika Donalda Trumpa" po navedbah Politicove Playbook 2017 "Power List" ponovno zmagala na volitvah z več glasovi kot katera koli druga članica predstavniškega doma. Jayapalova, sopredsedujoča Kongresnemu progresivnemu odboru, je dokazala svojo progresivnost, ko je februarja v kongresu predstavila najobsežnejši predlog zakona "Medicare-for-All".

V ozadju zgodbe o vzponu Jayapalove na politični vrh se skrivata več kot dve desetletji predanega zagovorništva v imenu priseljencev in progresivnih ciljev - in leta učenja, kako aktivizem spremeniti v javno politiko, ki služi vsem Američanom. Uporabi moč, ki jo imaš je Jayapalova opisala pot od šestnajstletnega indijskega priseljenca do ljudskega aktivista, državnega senatorja in zdaj progresivne sile v Washingtonu.

S knjigo Uporabi moč, ki jo imaš, ki je napisana s strastjo in razumevanjem, ponuja veliko idej in navdiha za novo generacijo angažiranih državljanov, ki se želijo upreti in doseči spremembe v Washingtonu ali v svojih skupnostih.

Avtor
AVTORJEVA DELA