
Podkast
ShraniDodaj na Seznam želja

Luka Jezeršek: "Število Michelinovih priznanj dokazuje, da smo na tem področju naredili velik korak"
Gostitelj
Jernej Ogrin
Produkcija
Beletrina Digital
Dan objave
11. junij 2024
Gostitelj
Jernej Ogrin
Produkcija
Beletrina Digital
Dan objave
11. junij 2024
POVZETEK
Jernej Ogrin se z Luko Jezerškom, mojstrom kuharstva in sodnikom na MasterChefu, pogovarja o raznovrstni kulinarični ponudbi v Sloveniji, sprejemanju konstruktivnih kritik v gostinstvu ter potencialih sodelovanja med kuharji in prehranskimi svetovalci.
NASLEDNJA EPIZODA
Jernej Ogrin se s someljejko in direktorico Gault&Millau Slovenije Miro Šemić pogovarja o kompleksnostih področja enologije, snobovstvu v praksi pokušanja vina, razlikovanju vina, glede na področja, v katerih so pridelana in nasvetih za izbiranje cenovno dostopnih vin.