Mlad moški na postaji podzemne železnice.

Nebinarnost - Utopija generacije Z?

Maša Ogrizek
Štirje mladi, komaj dobro polnoletni, odkrito govorijo o spolu in spolnosti, ne bojevito ali provokativno, vsekakor pa trdno prepričani, da je LGBTQ+ odprta družba ne le mogoča, ampak predvsem in celo nujna.
Preberi več
BRSKAJ PO KATEGORIJAH
Dekorativna grafika

Psihološko in sociološko tematsko obarvane rubrike, ki omogočajo vpogled v intimno sfero posameznika in družbenih pojavov, zaznamujejo naš čas in nas identitetno sooblikujejo.

Dekorativna grafika

Rubrike polne raznolikosti in bogastva izkušenj ter perspektiv, ki kreirajo naš vsakdan in nas navdihujejo k bolj polnemu življenju.

Dekorativna grafika

Keep calm and pass the popcorn.

Dekorativna grafika

Razkrivamo širino ustvarjalnosti, od slikarstva, kiparstva do oblikovanja in pisanja - vabljeni, da se prepustite navdihu ter odkrijete nove načine umetniškega izražanja.

Dekorativna grafika
Razširite si obzorja z Beleterina Digital prispevki

Beletrina Digital ponuja široko paleto tematsko različno obarvanih prispevkov v večmedijski obliki. Ti so predstavljeni v štirih osrednjih rubrikah in tvorijo izčrpen mozaik ustvarjalnosti in intelektualnega raziskovanja, ki je podano skozi glasove mlajše generacije in starejših, uveljavljenih avtorjev. Skozi stalno dopolnjevanje je njihovo pisanje kot organska celota, ki se nenehno bogati in razvija, zato vas vabimo, da sklenete naročnino in se potapite v svet literarnih, umetniških in intelektualnih vsebin.

Preglej naročniške pakete
MLADI V FOKUSU: SVET SKOZI NAŠE OČI
FUNNY FIESTA